Poradenství

Restaurace

Nejdůležitější je stanovit si jasný koncept. Každá restaurace, by měla mít svůj originální a jasně stanovený plán a soustředit se jedním směrem.

Jednou z největších chyb které se může provozovatel dopustit je kopírování konkurence. Často a to přímo v našem hlavním městě Praha se stává, že vidíme v jedné ulici 3 restaurace se stejným konceptem, ale přesto jedna z nich je opravdu originál. Ve všech se točí pivo od jednoho stejného pivního giganta, ve všech najdeme podobné nebo dokonce stejné jídlo a dokonce ve všech podávají polední menu.

Jak se tyto chyby stávají? V ulici je vždy jeden provozovatel který ví co dělá a restaurace šlape jako hodinky, konkurence vidí úspěch a tak začne kopírovat a napodobovat úspěšného konkurenta. Přizpůsobí sortiment, pivo, jídlo, atd. a vše se snaží prodat levněji než úspěšný konkurent, ale přesto to nějak nezabírá.

Osobní schůzka: Zde si vyslechneme Vaše přání a názory.
Analýza: Detailně rozebereme stávající (budoucí) provoz.
Poradenství: Ke společnému úspěchu vypracujeme plán.
Servis: Dlouhodobá spolupráce zdarma.

 

Bary

Bar je na provoz, získání a udržení klientely těžší, než provoz restaurace. Člověk který se rozhodne pro provoz baru a má kolem sebe konkurenci, by si měl jasně stanovit koncept. Bude to bar pivní,rumový,tequila? a dle toho postupujeme.

Zaměření nikdy nemůže být v tomto případě pouze na daný produkt a bar by měl být schopný nabídnout širší škálu produktů.

Pokud je to bar rumový nabídka by měla obsahovat alespoň 20-40 druhů rumu pivní 5-10 atd. + klasickou nabídku. Zaměření by mělo člověka lehce nadchnout. Neměli by jsme zapomínat na interier který by měl být sladěn s konceptem baru.


Osobní schůzka: Zde si vyslechneme Vaše přání a názory.
Analýza: Detailně rozebereme stávající (budoucí) provoz.
Poradenství: Ke společnému úspěchu vypracujeme plán.

 

Pensiony,hotely

Vůbec nejdůležitější v této oblasti je uspokojit klienta natolik, aby se zde cítil jako v pohádce. Jistě se Vám mnohokrát stalo, že jste navštívily spoustu hotelů a hostelů v české republice a na místo krásného zážitku to byl nudný týden.

Zkráceně, rušné město a rušnou lokalitu za kterou klienti jedou, musí přesně kopírovat i zařízení ve kterém svou dovolenou tráví.


Osobní schůzka: Zde si vyslechneme Vaše přání a názory.
Analýza: Detailně rozebereme stávající (budoucí) provoz.
Poradenství: Ke společnému úspěchu vypracujeme plán.

Jste majitel restaurace?

Objednávejte
        všechny suroviny
  pro Váš provoz
   za příznivé ceny
a na jednom místě!

Jste gastro dodavatel?

Oslovte
        najednou
   velké množství
    zákazníků!
Copyright © WKH.cz 2012
tvorba www stránek People For Net a.s.